Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.7.14

Το απωθημένο του Ελληνάρα

Το απωθημένο του κάθε Ελληνάρα - Κυπραίου ή Έλληνα - είναι που η Ελλάδα δεν έγινε το Ισραήλ στη θέση του Ισραήλ ή που δεν έγινε η Τουρκία στη θέση της Τουρκίας, που δεν πήρε δηλαδή η Ελλάδα τη θέση του Κράτους-Μιλιταριστή στην περιοχή και μας έκλεψαν άλλοι αυτό τον σπουδαίο ρόλο. ( έννε έτσι Λάζαρε; )
Γιατί ο Εμφύλιος μπορεί να χάθηκε, αλλά ο Εμφύλιος καθόρισε την πορεία της χώρας, ο Εμφύλιος συγκράτησε την πορεία της χώρας και χωρίς τους κομμουνιστές δεν θα σωζόταν η αξιοπρέπεια της χώρας και η χώρα αυτή θα ήταν σήμερα ένα χειρότερο κράτος -τέρας από ότι είναι το κράτος του Νετανιάχου και του Ερντογάν.
Οι Ελληνάρες δεν συγχώρεσαν ποτέ στου κομμουνιστές - μέχρι σήμερα το λέει ο Σαμαράς "είμαστε το τελευταίο σοβιετικό κράτος...", ότι απέτρεψαν την μετατροπή της Ελλάδας σε αυτό που ονειρεύεται κάθε Ελληνάρας - Δις ις Σπάρτα ρε! Είναι γι αυτό που η χώρα βγάζει συνεχώς αποστήματα, είναι το απωθημένο που βγαίνει , 12% η ΧΑ και οι ακροδεξιοί στην κυβέρνηση μαζί με τους αμερικανόδουλους τους πασοκους! [ Όταν ο Αντρέας έκανε αγώνες με τον Καντάφι και τον Αράφατ, η Μαργαρίτα μεγάλωνε ένα αμερικανάκι στον κόρφο του...ήταν ανάγκη Αντρέα να ξενοπηδάς να ξυπνήσεις το μένος της "αυτοκράτειρας"; :) ]
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους οι Ελληνάρες δεν χωνεύουν κατά βάθος την Κύπρο, γιατί η Κύπρος έγινε το κακό αγκάθι στα σχέδια...
Και δεν θα σταματήσει ο "αγώνας" τους εως ότου καταφέρουν το μοιραίο, την διχοτόμηση της Κύπρου και τη διάλυση του ΚΚΕ - αυτά τα δύο σαν στόχοι πάνε παράλληλα - να το ξέρετε και να το θυμάστε!

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετώ,

    "Και δεν θα σταματήσει ο "αγώνας" τους εως ότου καταφέρουν το μοιραίο, την διχοτόμηση της Κύπρου και τη διάλυση του ΚΚΕ - αυτά τα δύο σαν στόχοι πάνε παράλληλα - να το ξέρετε και να το θυμάστε!"

    πάντως η διχοτόμηση ήταν και είναι ο στόχος της αστικής τάξης των άμεσα και έμμεσα εμπλεκομένων χωρών. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης και των ιμπεριαλιστικών τους επιδιώξεων. Είναι η Κύπρος ιμπεριαλιστική χώρα; Ναι είναι, αφού είναι καπιταλιστική. Άρα τι... περιμένουμε αποτέλεσμα αντίθετο από μια διχοτομημένη Κύπρο; όχι αν ανατεθεί ο "αγώνας" στην αστική τάξη και στον καπιταλισμό ή σε όποιους αριστερούς διαχειριστές του καπιταλισμού και ναι το αντίθετο αν ο αγώνας γίνει κάτω από την εργατική τάξη της Κύπρου και όχι μόνο. Και πάει μάζι και το άλλο που πολύ σωστά το λές... "τη διάλυση του ΚΚΕ" αφού αυτό ως κόμμα είναι που μπορεί να ταρακουνήσει ταξικά την εργατική τάξη και να την φέρει μπροστάρη στα γεγονότα. Το ΚΚΕ είναι που εμποδίζει ουσιαστικά τον καπιταλισμό να εκσπερματώνει ασύστολα και χυδαία φτώχια και αίμα μια που η φύση του είναι τέτοια. Και αναρωτιέμαι, για παράδειγμα στην Κύπρο, αν πιάνω το παλμό δηλαδή, τελικά γιατί τόσο πολιτικό μίσος στους ΚΚέδες ή φιλοΚΚέδες; Και αν ισχυεί το πολιτικό αυτό μίσος τι ρόλο παίζει η περίφημη αυτή "αριστερα" της Κύπρου; τελικά υπερσπίζεται την αστική ιδεολογία και τάξη ή κάνω ο ηλιθιος λάθος; ή και πάλι αν δεν το θέλετε έτσι διατυπωμένο τότε γιατί τόση αποστροφή σε ένα εργατικό ταξικό κομμουνιστικό μέτωπο από την λεγόμενη "αριστερά" της Κύπρου;

    Το ταξικό περιεχόμενο της "αριστεράς" στην Κύπρο και η ταξική πάλη είναι ανύπαρκτη. Η όποια εργατική ταξική οργάνωση και συνείδηση είναι διαμελισμένη και η "αριστερά" σφυρίζει αστικά. Μια τέτοια "αριστερά" είναι απλά μια διαχειριστική πολιτική έκφραση της αστικής τάξης, τελεία

    Και ναι το ΚΚΕ δεν σφυρίζει αστικά και η όποια σύγκριση γίνεται μόνο για να δειχτεί τι σημαίνει να είσαι "αριστερός" άρα προσκυνητής της αστικής τάξης.

    Fristuti

    ΑπάντησηΔιαγραφή