Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

4.5.14

Ξέσπασε ρε, τί να κάνουμε;




Τη φωτιά ΔΕΝ την έβαλε ο Δεξιός Τομέας! Ξέσπασε! Να οριστεί "ερευνητική επιτροπή" να μάθουμε γιατί "ξέσπασε". Κατόπιν να οριστεί δεύτερη "ερευνητική επιτροπή" να μάθουμε γιατί αυτοί οι 38 μαλάκες δεν τα κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτήριο!

Πότε χτίστηκε το κτήριο; Επί Στάλιν θα είναι, δεν είχε "ελεύθερη πρόσβαση" στην έξοδο, επί κόκκινου ολοκληρωτικού φασισμού θα χτίστηκε και δεν μπόρεσαν οι άνθρωποι να βγουν έξω αφού "ξέσπασε η φωτιά"! Άσε που πρέπει να οριστεί και τρίτη "ερευνητική επιτροπή" να μάθουμε γιατί ήταν "Οπλισμένοι" με ρόπαλα αυτοί οι φιλορώσοι και γιατί επιτέθηκαν στους "φιλοκυβερνητικούς" ενώ έκαναν πορεία. Ειρηνική πορεία θα ήταν! Μήπως ήταν τίποτα χασικλίδες αυτοί οι φιλορώσοι, πρώτα επιτέθηκαν και μετά δεν βρήκαν ούτε την πόρτα να βγουν από τη μαστούρα! Αυτό θα είναι!

Τί ανοησίες είναι αυτές, πως η επίθεση έγινε από την Ναζιστική Κυβέρνηση, είναι μέρος των επιχειρήσεων Εθνοκάθαρσης, δεν πρόκειται για "φιλορώσους" αλλά για Ρώσους με Ουκρανική Υπηκοότητα που εγκλωβίστηκαν και κάηκαν σκόπιμα από τους Ναζί;;;

Ξέσπασε ρε μια φωτιά!!

2 σχόλια:

  1. Στην επόμενη επιχείρηση του ΕΛΑΜ αν τύχει να κάψουν και κόσμο σε κανενα κτήριο όπως έγινε πρόσφατα με την επίσκεψη Ταλάτ, αν τύχει τώρα λέμε, να εγκλωβίσουν 38 άτομα μέσα στο κτήριο και τους κάψουν, να καλέσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανταπόκριση!!! Ως "αριστεροί" πουλούν καλύτερα τον φασισμό. Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις δεν νομίζω να μας αρκεί ο Ιωνάς και η κυβέρνηση, θέλουμε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Nεοναζιστική Χούντα του Κιέβου ( το αγαπημένο παιδί των Ομπάμα, Μέρκελ και άλλων τινων ''δημοκρατών'' ) φαίνεται οτι αποτρελάθηκε τελικά ! Δείχνει αποφασισμένη να ξεπαστρέψει όποιον διαφωνεί με τα αντιλαϊκά-ρατσιστικά-εγκληματικά σχέδιά της. Ενθαρρημένη προφανώς από τα θετικά νεύματα των αηδιαστικών υποκριτών της ιμπεριαλιστικής Δύσης. Φυσικά στην περίπτωση που επέμβει η Ρωσία, θα θελήσει να εγκαθιδρύσει το δικό της αστικό-αντιλαϊκό καθεστώς, θα πει κανείς, και θάχει δίκιο. Ναι αλλά εδώ απαιτείται γρήγορα λύση, οι φασιστοσυμμορίτες του Δεξιού Τομέα αλωνίζουν δολοφονώντας και τρομοκρατώντας τον μουδιασμένο ακόμα λαό, τί θα γίνει ? Δε βλέπω άλλη άμεση, αναγκαστική λυση από μια ρωσική επέμβαση για να ματαιώσει τη γενοκτονία και να βγάλει απ τη μέση τους ψυχανώμαλους θαυμαστές του Μπαντέρα. Ποιός μπορεί να κατηγορήσει τη σωτήρια εισβολή του Βιετνάμ στην Καμπότζη το 1979 που απέτρεψε την τελευταία στιγμή την ολοκληρωτική σφαγή του λαού από τον διαβόητο Πολ Ποτ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή