Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.5.14

«Στρογγυλό τραπέζι» για τους κινδύνους του φασισμού διοργανώνει η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στις 9 Μάη




«Στρογγυλό Τραπέζι» με θέμα «Κίνδυνοι του φασισμού στην Ευρώπη» διοργανώνει η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ την Παρασκευή 9 Μάη στις 10 π.μ. στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, 69 χρόνια μετά την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.
Θα μιλήσουν στελέχη των ΚΚ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, εμπειρογνώμονες από αυτές τις χώρες, καθώς και από τη Λετονία.
Την εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Τις εργασίες της εκδήλωσης θα ανοίξει ο Χρήστος Τσιντζιλώνης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.
Ακόμη θα παρέμβουν οι: Αντρέι Αντρέεφ, βουλευτής του ΚΚ Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντρ Πρισιαζνιούκ, βουλευτής ΚΚ Ουκρανίας, Ιγκορ Μέλνικοφ, βουλευτής Κοινοβουλίου Λετονίας από το «Κέντρο Ομόνοιας», Αλεξέι Κοτσετκόφ, διευθυντής του Ιδρύματος «Λαϊκή διπλωματία», Στανισλάβ Μπισόκ, Ρώσος συγγραφέας, Γιεβγκένι Κοπάτκο, κοινωνιολόγος από το Κίεβο, Βλαδιμήρ Κορνίλοφ, Διευθυντής Κέντρου Ευρασιατικών Μελετών (Χάγη), Ολεγκ Μπονταρένκο, Διευθυντής Κέντρου Ρώσο-ουκρανικών Ερευνών και του Πρακτορείου Στρατηγικών Επικοινωνιών, Μιχαήλ Ποπόφ, Πανεπιστημιακός, πρόεδρος Ιδρύματος Εργατικής Ακαδημίας, εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος Ρωσίας (ΚΕΚΡ) στο περιοδικό «Διεθνής Κομμουνιστική Επιθεώρηση», Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής, Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με πρόσκληση. Αντιστασιακοί και φίλοι της Αντίστασης που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το «στρογγυλό τραπέζι», μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, 2ος όροφος). Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος.
  • Την ίδια μέρα, στις 9 το πρωί, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα τιμήσει την ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στην Καλλιθέα (Συγγρού και Φιλαρέτου). Καλούνται τα παραρτήματα να προσέλθουν πριν τις 9 το πρωί και να παραβρεθούν στην εκδήλωση με τα λάβαρα και τις κόκκινες σημαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου