Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

13.11.13

Η κατάντια σας.

Για να αυγατίσουν ξανά και τώρα και πάντα τα μονοπώλια. Για να γίνεις εσύ, χειραγωγήσιμος ηλίθιος και κουνίστρα της "δημοκρατίας", κι αν δεν σου κάτσει αυτό το κούνημα, μην ανησυχείς, άλλες κούνιες "δημοκρατικές" σε περιμένουν, φτάνει και τώρα και πάντα να είσαι εσύ ο πραματευτής της θεωρίας των δύο άκρων.

Συγνώμη που δεν θα σε πω σκεπτόμενο και σε λέω πραματευτή αριστερέ της εποχής μου και της γενιάς μου! Γιατί δεν έχεις και την εξουσία κορόιδο, μόνο γλείφεις εκεί που έφτυναν κάποτε τους προγόνους σου, τις δικές σου ιδέες, τη δική σου ιστορία "υποτίθεται", εκεί που έφτυσαν τώρα εσύ γλείφεις.

Να λοιπόν γιατί είμαστε κατά του νόμου της κληρονομικότητας! Φυσικής, πολιτικής ή άλλης! Άλλη μια απόδειξη κι ένας λόγος! Γιατί ξεπούλησες ξεπουλημένε ο,τιδηποτε σου κληροδοτήθηκε! Αλλά η Ιστορία κάποια στιγμή θα πάψει να έχει δικαιούχους και θα έχει μόνο αποδέκτες των αγώνων της. Όχι επίσημους κληρονόμους, παρά ανεπίσημους αποδέκτες, τον λαό, που τον φέρατε μέρα με τη μέρα, να είναι εθελούσιος δούλος στην υπηρεσία των συμφερόντων που εσείς επιλέξατε!

Δεν φτάνει που του λέτε να δίνει, να δίνει και να ξαναδίνει, του λέτε να γίνει και αλήτης από τα μέσα του. Αυτό έχετε να δώσετε σήμερα εσείς στο λαό!

Την αντικομμουνιστική υστερία του γερμανικού Die Linke καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ


Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική υστερία του ευρωβουλευτή Helmut Scholz,στελέχους του γερμανικού κόμματος Die Linke, μέλους του οπορτουνιστικού Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ),που διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (12 και 13 Νοέμβρη 2013) εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδεψα στη χώρα σας σαν φιλοξενούμενος - Γερμανοί αντίπαλοι του Χίτλερ θύματα του σταλινικού τρόμου: Οικογενειακές ιστορίες 1933-1956».
Σε δελτίο Τύπου η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αναφέρει: «Πρόκειται για άθλια επιχείρηση να παρουσιάσει Γερμανούς αντιναζιστές ως θύματα του σοβιετικού εργατικού κράτους, ακόμη πιο βρώμικη εκδοχή της επίσημης πολιτικής της ΕΕ, της εξίσωσης του φασισμού -ναζισμού με τον κομμουνισμό, στην προώθηση της "θεωρίας των άκρων". Αποτελεί ύβρη στους χιλιάδες Γερμανούς κομμουνιστές και άλλους αντιφασίστες που αντιστάθηκαν, με τίμημα την ίδια τους τη ζωή, στη χιτλερική βαρβαρότητα. Ωμή προσβολή στα εκατομμύρια των Σοβιετικών ανθρώπων, των κομμουνιστών και των αγωνιστών στην ΕΣΣΔ και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, που έδωσαν τη ζωή τους για να συντριβεί η φασιστική θηριωδία. Χυδαία συκοφαντία του πρώτου εργατικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας, των πρωτόγνωρων κατακτήσεων που πέτυχαν οι εργαζόμενοι στο Σοσιαλισμό.
Η Die Linke, το ΚΕΑ, στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν στρατηγικές θέσεις της ΕΕ, συμμετέχουν με τα αστικά κόμματα στην αντικομμουνιστική εκστρατεία στην οποία πρωτοστατεί το Ευρωκοινοβούλιο και τα άλλα όργανα της ΕΕ, στην παραχάραξη και το ξαναγράψιμο της Ιστορίας που έγραψαν οι λαοί με το αίμα τους.
Οι εργάτες, οι άνθρωποι του μόχθου, οι τίμιοι αγωνιστές και αγωνίστριες να γυρίσουν την πλάτη στον οπορτουνισμό και τα κόμματά του. Να τους αφήσουν να πλατσουρίζουν στο βούρκο που διάλεξαν, μαζί με τους εκμεταλλευτές και το πολιτικό προσωπικό τους».  


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου