Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

4.6.13

Δεν μας έχει μείνει και ψυχή να πουλήσουμε στο διάολο!


Θριαμβευτική εκλογή Γ. Γεωργίου ως Επαρχ. Γραμμ. ΑΚΕΛ Λεμεσού

g-georgiou-polemidia



Πραγματοποιήθηκαν απόψε εκλογές για την ανάδειξη νέας Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού. Νέος Επαρχιακός Γραμματέας εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο ο Δήμαρχος Κ. Πολεμιδιών Γιώργος Γεωργίου. Aπό τους 46 παρόντες στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Γεωργίου έλαβε 45 ψήφους.
Σε δηλώσεις του στη «Φ» ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι «είναι με δέος που αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Επαρχιακού ΓΓ του ΑΚΕΛ. Σε αυτό το μεγάλο προσκλητήριο για μια νέα δημιουργική πορεία της αριστεράς και του ΑΚΕΛ, δεν μπορούσα να φυγομαχήσω.
Η αριστερά στην Λεμεσό διαθέτει ένα αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό πολλών και νέων ανθρώπων και πιστεύω πολύ στην αξιοποίηση όλων, στην συλλογική προσπάθεια, στα τεράστια αποθέματα της αριστεράς. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κοινωνίας, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας, να συμβάλουμε στην υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας που αμφισβητείτε καθημερινά και στη δικαίωση της πολυβασανισμένης πατρίδας μας. Για αυτές τις ωραίες ιδέες αξίζει να δώσουμε τον άριστο εαυτό μας. Να επαναβεβαιώσουμε την αριστερά των αγώνων, της προόδου, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Την αριστερά της οικολογίας, του πολιτισμού και των νέων ανθρώπων. Το χρωστάμε αυτό σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που έχτισαν αυτό το μεγάλο οικοδόμημα του ΑΚΕΛ και της αριστεράς».

1 σχόλιο:

  1. Ο κουστουμαρισμένος κύριος που ευτυχώς ήδη διαθέτει λιμουζίνα και δεν θα χρειαστεί να τρέχουμε, δεν θα μπει ποτέ στη δεξιά μπάρα του ιστολογίου με τις υπολοιπες φωτογραφίες.

    Πληροφορήθηκα πως αυτά που έχω υπόψιν μου για τον νεο επαρχιακό γρ. ακελ λεμεσού, ειναι λίγα...ευτυχώς που ξέρεις μονο αυτά τα λίγα, μου είπε συντροφος.

    Να τους χαίρεστε....ελπίζω να μην βάλετε την νεολαία να σουζει σημαιες του Τσε και σε αυτή την περίπτωση.

    Κάποτε η τιμημένη πόλη της Λεμεσού ήταν η εργατομανα της Κύπρου.

    Σήμερα η πόλη μου είναι αυτό το κιλικκιν!

    Πιο δεξιά με κοκκινα φλάμπουρα σαν τα φλάμπουρα που ηγούνται δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή