Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

24.11.12

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΑΤΑ.

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ , ΕΜΕΙΝΕ Η ΤΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ , ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣ ΤΟ Α?
ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 67 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ.
ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΕ
ΦΠΑ?ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ?

16 ΔΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΕΜΕ.. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ 11 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΕ 52 ΧΡΟΝΙΑ . Reminder: Τράπεζα: iιδιωτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χρηματοπιστωτικό τομέα με σκοπό την επίτευξη κέρδους για τους μετόχους. σε περιόδους των τεράστιών τους κερδών ΔΕΝ τα μοιράζεται (όπως κανένας κεφαλαιοκράτης άλλωστε ) με το λαό.

καπιταλιστικό σύστημα? υπεραξία? κέρδη? φτώχεια? φοροδιαφυγη? αστεία πράγματα δεν υπαρχει κάτι τέτοιο . μη πληρωμή των φόρων 1 δις ? ψέματα. μη συλλογικές συμβάσεις στον ιδιωτικο τομέα? απλήρωτη εργασία ?εξευτελιστικοί όροι εργασίας? εκμετάλευση ξένων? όχι αποκλείεται . θα είχαμε κατέβει στους δρόμους. θα είχαμε κινήσει γη και ουρανό , πορείες απεργίες μπροσούρες ενημέρωση του κόσμου δημοσιοτήτα καθημερινά .

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. τι ? σας ακούγεται πολύ ξύλινο ε? μίλα μου όμορφα τότε, πες μου ένα ''αειφόρα ανάπτυξη ΄΄ , ένα '' κοινωνική συνοχή'', ένα ''εθνική οικονομία΄΄. Το μόνο αειφόρο είναι τα υπερκέρδη, η μόνη συνοχη είναι στα φερέφωνα του καπιταλισμού , το μόνο ΄΄εθνικό΄΄ είναι η εκμετάλευση των εργάζομένων.

REMINDER 2 : Πως φτιάχνετε μια νόστιμη ανάπτυξη: παίρνουμε ένα ματσάκι εργατικής τάξης, τους αλλάζουμε τα φώτα, μειώνουμε το εργατικό κόστος στο ελάχιστο, μετά επιτρέπουμε πέραν του πολύ χαμηλού φόρου ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ και τη μη εφαρμογή νομοθεσίας. ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ , ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ , ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ: ΟΡΙΣΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ . ΑΡΑ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

σημειώστε το όπου θέλετε. και δεύτερο και τρίτο μνημόνιο θα έρθει. έτσι δουλεύει το σύστημα. η υπογραφή του μνημονίου είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ και του βιοτικού επιπέδου του λαού και πολλών άλλων πραγμάτων. Ή ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .


ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΟΧΙ ΣΤΗ ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ . 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

έγραψε ο Κωνσταντίνος Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου