Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.10.12

Η Ευρώπη του Βορρά και η Ευρώπη του Νότου

Είναι το τελευταίο επεισόδιο από τη πολιτική σειρά : "Είναι ο ιμπεριαλισμός, ηλίθιε"

Σύμφωνα με το τελευταίο αυτό επεισόδιο, η Ευρώπη θα διασπαστεί μη μπορώντας να συνθέσει τα συμφέροντα των χωρών μελών της σε ένα οικονομικό και δημοσιονομικό πρόγραμμα ένι μορ.

Έτσι θα διασπαστεί στην Ευρώπη του Βορρά με αρχηγό τη Γερμανία, και στην Ευρώπη του Νότου με αρχηγό τη Γαλλία. Εμείς ξέρουμε σε ποιά Ευρώπη ανήκουμε. Είναι σαφές πως ανήκουμε στην καλή Ευρώπη, την Ευρώπη - θύμα, την Ευρώπη του Πολιτισμού, την Ευρώπη της κατανόησης και της αλληλεγγύης, στην Ευρώπη που δεν ξέχασε τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε, στη Σοσιαλιστική Ευρώπη.

Άξια η Γαλλία θα είναι αρχηγός στην Ευρώπη του Νότου μας και ορθά εμείς επενδύουμε στην καλή Ευρώπη.

Δείγμα της καλής Ευρώπης του Νότου, με αρχηγό την καλή Γαλλία, πιο κάτω:


1 σχόλιο:

  1. αυτο το επεισόδιο που θα εισχωρήσει σιγά σιγα στα μυαλά του κόσμου από διάφορα κέντρα εξουσίας, μπορείτε να το βρείτε και σε αλλες παραλλαγες με την ονομασία Plan B σε εφημερίδες, σε πολιτικες ομάδες και στο διαδίκτυο.

    φτάνει να μην ξυπνησει ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή