Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.12.11

Προτιμάμε ελληνικά

 Ο έλληνας υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί μας έκλεισε "εμπορική" σύμφωνία με τον κύπριο ομόλογό του Υπουργό Υγείας Σταύρο Μαλά σύμφωνα με την οποία τούδε και στο εξής οι κύπριοι θα μεταβαίνουν αποκλειστικά στην μητέρα πατρίδα για μεταμοσχεύσεις ήπατος.

Συμφωνήθηκε επίσης όπως η ελλάδα καταστεί η πρώτη σε προτεραιότητα χώρα για ιατρικές επεμβάσεις στο εξωτερικό.

αδελφοί έλληνες το παζάρι διεθνοποιείται! ευχαριστούμε που προτιμιόμαστε για τα συκώτια μας!

ευτυχώς να λέμε που το εθνικό σύστημα υγείας στην ελλάδα είναι τόσο άρτιο που προσφέρει και υπηρεσίες στις επαρχίες! εμείς να μη χάσουμε! αδελφοποίηση στην εμπορευματοποίηση και των οργάνων! S Sikotia!


4 σχόλια:

  1. μα είδες ξεφτίλα; ο Λοβέρδος κυκλοφορεί στην ευρώπη και κλείνει συμφωνίες για τα σηκώτια των αδελφών ελληνων!

    θα τους πουλούν ολόκληρους σε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δις
    Επειδη έτυχε να παρακολουθήσω το θέμω γενικώς να σου πω το εξης.

    1ο . Πολλα καλα έκαμε γιατι στην ελλάδα ενν αποστέλλονται συγκεκριμένου τύπου περιπτώσεις σε πολλα εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα.

    2ο.Ο ίδιος ο μαλας έκλεισε την συμφωνία μετα που επίσκεψη του ιδίου.

    3ο.Επετάσσονταν τεράστια ποσα σε ισραηλ και Λονδίνα

    4ο.Για αμερικες να μεν πω τπτ γιατι ενναν αντίστοιχο το πέταμα λεφτων με τζεινο των S-300.

    Απλα άτυχε ναν ο Λοβέρδος για υπογραφή συμφωνιών.


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Αντρέα,

    έβαλα την είδηση γιατί είχε γίνει κάποιο θέμα στην ελλάδα με το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων γιατί από ότι ξέρω πέρασε βάση νόμου το δικαίωμα στο υπουργείο υγείας,να θεωρεί δότες όλους ανεξαιρέτως χωρίς την προηγούμενη προσωπική έγκριση.

    οπόταν...κάτι δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή