Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

3.4.10

Έχω ΑναΓούλες

Ποιος Χριστός;
Αναστήθηκε η Κλεοπάτρα!

Εντοπίστηκε από τα τσακάλια της μουσικής βιομηχανίας ως ανυποψίαστο παιδί-θαύμα σε απομακρυσμένο χωριό της Τεχεράνης και μεταφέρθηκε με κρατική χορηγία στην μητέρα ημών Ελλάς (πόσα μεγαλεία θα σκάσω) για να μεγαλώσει σε περιβάλλον πολιτιστικής βαρηκοΐας μη πάει χαμένο το έρμο! Να μεγαλώσει κάπου με σιγουριά!

Μα είναι δυνατόν να σε λένε Άννα Γούλα και το σουξέ σου να λέγεται Τα Πίνω Όλα;;;

Μπανιέρα όφκιερη!!!! Μα έχει και η μητέρα υδατικό πρόβλημα;
Μπουκάλια νομίζω αναψυκτικού ( είναι λαϊκή ηρωίδα όχι σαν την άλλη με τις σαμπάνιες), κόκες – μόκες, γκόμενος ο-λ-α-τ-α-λ-ε-φ-τ-α, ναργιλές (είπαμε μεγάλωσε στη Τεχεράνη) και βέβαια από φωνή μμμμ…. Μια ομορφκιά!

Καλά όταν ο Σλάβοι (ο κύριος Ζίζεκ, που τα έβαλε και με τον δικό μας τον Σταυρακάκη –άλλο αυτό) μας μιλούσε για την Έρημο του Πραγματικού εν τούτην την έρημο που εννοούσε; Διότι αν εν για τούτην έφυα βουρητή!!!

Δε τε το πριν την σούβλα…

2 σχόλια:

  1. :) Το συγκεκριμένο βίντεο είναι σατιρικό, δηλαδή κοροϊδεύει την σκυλοπόπ μουσική βιομηχανία της Ελλάδας αυτή τη στιγμή.
    Η Άννα Γούλα είναι ψευδώνυμο μίας φοιτήτριας η οποία σκαρφίστηκε αυτήν την περσόνα για τη μεταπτυχιακή της εργασία, δηλαδή την εικόνα μιας ελαφρόμυαλης μπουζουκόβιας η οποία σε τελική ανάλυση έχει γίνει ηγεμονική στην τηλεοπτική πραγματικότητα της χώρας.

    Αν δεις στα related του youtube, υπάρχει και συνέντευξη με την "Άννα Γούλα", όπου φαίνεται πως αναπαράγονται διάφορα κοινωνικά στερεότυπα μέσα από την ποπ κουλτούρα της τηλεόρασης (ρατσισμός, καπιταλιστικό όνειρο, επιδειξιομανία...)
    Αν δεν κάνω λάθος της έχει αφιερώσει μία εκπομπή και ο Βαξεβάνης σε ένα ντοκιμαντέρ του για την νεοελληνική νοοτροπία

    Επίσης υπάρχουν αναφορές και την υποψηφιότητα της τραγουδίστριας Σαρρή, η οποία με μοναδικό όπλο την αναγνωρισιμότητά της από τέτοιου είδους τραγούδια, προσπάθησε να κάνει "πολιτική καριέρα"
    http://www.youtube.com/watch?v=o8AtLHUdCXY

    Δεν είναι απίστευτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απίστευτο project!

    το πήρα "δωρο" από φίλους, σχεδόν δεν άντεξα να το δω μεχρι τέλους...τόσο πειστικά ανυπόφορο!

    υποψιάστηκα πως κάτι δεν κολλούσε,όταν είδα τη Γούλα ως γκεστ σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης...αλλά όχι δεν πήγε το μυαλό μου πως το πρόσωπο είναι φτιαχτό.Οταν ακούς ότι ο Γιογκαρίνης συνεργάζεται σε πίστα με τον Πλούταρχο λόγω κρίσης...όλα πια τα περιμένεις!

    ευχαριστώ για την πληροφορία..ίσως τώρα το δω μέχρι τέλους! :-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή